Nagetekende doeken van Herman Brood

Skyline muurschildering
28 januari 2016
Carnaval inspiratie
2 februari 2016
nagetekende doeken van herman brood

Nagetekende doeken van Herman Brood

Zie hier mijn nagetekende doeken van Herman Brood. Ja, het is dus een REPLICA! Er is hier zoveel heisa op tv over geweest de afgelopen weken… De kenner weet dat deze doeken van Brood nep zijn.. hoewel..de kenner? Er blijken maar weinig mensen die precies kunnen zeggen of iets een echte of nep Brood is. Bij deze is dat wel te zien. Met name doordat ik alles met verf heb gedaan en Brood er om bekend staat dat hij veel met spuitbussen doet..(toch? ik ben ook geen kenner, zoals je merkt 😉 ).

Het was wel de intentie om het zo echt mogelijk te laten lijken. Met name het kleurgebruik vond ik een uitdaging. Ik schilder namelijk vaker in zwart-wit. Dat is toch een stuk veiliger. Ik denk dat het wel aardig goed gelukt is bij deze doeken.

Nu ben ik bezig met een canvas te schilderen die geïnspireerd is op een geboortekaartje. Deze ga ik aan de new born parents geven.

Totaal anders, maar ook erg leuk:)

Ik schilder op verzoek!

Mocht je het leuk lijken om een custom made doek te hebben of deze cadeau te doen..Let me know 😉

LotsArt Brood Replica

Brood LotsArt Replica” />

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *