LotsArt Puzzel Liselotte Joore

Over Liselotte en LotsArt

Op deze website hou ik je graag op de hoogte van de creatieve ‘dingen’ die ik maak. ‘Dingen’ klinkt heel erg vaag, maar dat is het eigenlijk ook. Ik vind het lastig om in één woord te omschrijven wat ik precies doe. Op dit moment houd ik me vooral bezig met schilderen/ tekenen en grime/makeup.

Liselotte

Mijn naam is Liselotte en ik ben 27 jaar oud. In 2010 heb ik de opleiding Docent Muziek afgerond aan het conservatorium te Zwolle. Er volgde een jaar van reizen, lesgeven op een basisschool en werken voor een muziekschool. Ik kon mijn draai niet helemaal vinden en besloot in 2012 naar Amsterdam te verhuizen en aan de opleiding pedagogiek te beginnen. Hier heb ik mijn propedeuse gehaald, maar besloot niet verder te gaan, omdat ik wat diepgang miste. Ik verhuisde naar Nijmegen waar ik Pedagogische wetenschappen ben gaan studeren. Dit ging allemaal voorspoedig, maar doordat ik statistiek (the living hell) maar niet kon halen kreeg ik een half jaar studievertraging. Statistiek haalde ik uiteindelijk in december en zo behaalde ik dus ook mijn bachelor. Momenteel zit ik op een punt waarop ik nog niet weet of ik ga beginnen met de master, omdat dit, LotsArt, er tussen is gekomen en ik hier al mijn tijd en energie in stop. Ik ben een creatieve chaoot en heb 100 hobby’s. De grootste vind je terug op deze site: Schilderen/tekenen, schminken, en spelen met make-up. Daarnaast maak ik graag muziek.


lotsart 1

LotsArt

In de derde van de middelbare school moest ik kiezen tussen het vak muziek en het vak tekenen. Muziek was mijn grote passie dus ik besloot tekenen te laten vallen. Ik was er tenslotte ook niet eens echt goed in en vond het ook niet echt boeiend. Muziek daarentegen wel en daarom besloot ik de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium te gaan studeren. Zo af en toe pakte ik een potlood en tekende ik wat en ik merkte wel dat dit me makkelijk afging. Noem het ruimtelijk inzicht of een vreemde soort beeldvorming, maar als ik iets zie kan ik dit natekenen. Al het moet 100x groter of kleiner dan het origineel en ongeacht de achtergrond. Zo beklad ik muren, doeken en mijn eigen gezicht.


Schermafbeelding 2015-12-01 om 17.37.15

Hoewel ik al jaren, met vlagen, schilder, ben ik hier eigenlijk pas vanaf oktober 2015 serieus mee bezig. Ik zag op facebook een heel vage facepaint voorbij komen en besloot deze na te gaan maken. Wat er volgde was een maand waarin ik elke dag een nieuwe facepaint maakte. De facepaints bleven niet onopgemerkt, want na twee weken werd ik door Rumag gevraagd of ik wilde meewerken aan een fotoshoot (in deze post vertel ik daar meer over!). Via Rumag kwam ik weer terecht bij Fitgirls.nl waar ik ook meewerkte aan een fotoshoot, alleen deze keer als visagist (klik hier om te lezen over mijn fitgirls ervaring).


Schermafbeelding 2016-05-30 om 12.30.31

In de afgelopen maanden heb ik enorm veel dingen gemaakt: facepaints, schilderijen, muurschilderingen. Soms in opdracht, maar heel vaak gewoon puur voor de lol. Ik word regelmatig gevraagd voor klussen. Zo zijn er veel mensen die nu een LotsArt (muur)schildering in hun woonkamer hebben hangen. Of heb ik bijgedragen aan een mooie bruiloft doordat ik de bruid heb voorzien van mooie, natuurlijke makeup.

 

Waar kan ik u mee van dienst zijn?

– Ik maak muurschilderingen en schilderijen in opdracht.
– Grime, voor bijvoorbeeld een themafeest
– Visagie, voor bruiloft of andere gelegenheden
– Workshop makeup

 

Mocht je vragen, ideeën of opmerkingen hebben, stuur mij gerust een bericht!

Free WordPress Themes, Free Android Games