Muurschilderingen en canvasdoeken 

LotsArt

In de derde van de middelbare school moest ik kiezen tussen het vak muziek en het vak tekenen. Muziek was mijn grote passie dus ik besloot tekenen te laten vallen. Ik was er tenslotte ook niet eens echt goed in en vond het ook niet echt boeiend. Muziek daarentegen wel en daarom besloot ik de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium te gaan studeren. Zo af en toe pakte ik een potlood en tekende ik wat en ik merkte wel dat dit me makkelijk afging. Noem het ruimtelijk inzicht of een vreemde soort beeldvorming, maar als ik iets zie kan ik dit natekenen. Al het moet 100x groter of kleiner dan het origineel en ongeacht de achtergrond. Zo beklad ik muren, doeken en mijn eigen gezicht.

Hoewel ik al jaren, met vlagen, schilder, ben ik hier eigenlijk pas vanaf oktober 2015 serieus mee bezig. Ik zag op facebook een heel vage facepaint voorbij komen en besloot deze na te gaan maken. Wat er volgde was een maand waarin ik elke dag een nieuwe facepaint maakte. De facepaints bleven niet onopgemerkt, want na twee weken werd ik door Rumag gevraagd of ik wilde meewerken aan een fotoshoot . Via Rumag kwam ik weer terecht bij Fitgirls.nl waar ik ook meewerkte aan een fotoshoot, alleen deze keer als visagist .

In de afgelopen maanden heb ik enorm veel dingen gemaakt: facepaints, schilderijen, muurschilderingen. Soms in opdracht, maar heel vaak gewoon puur voor de lol. Ik word regelmatig gevraagd voor klussen. Zo zijn er veel mensen die nu een LotsArt (muur)schildering in hun woonkamer hebben hangen. Of heb ik bijgedragen aan een mooie bruiloft doordat ik de bruid heb voorzien van mooie, natuurlijke makeup.

 

Waar kan ik u mee van dienst zijn?

– Ik maak muurschilderingen en schilderijen in opdracht.
– Grime, voor bijvoorbeeld een themafeest
– Visagie, voor bruiloft of andere gelegenheden
– Workshop makeup

Follow me

A Free Divi Layout Kit by Geno Quiroz

Free WordPress Themes, Free Android Games