Make-up workshop kadebabes

Mijn tweede geslaagde LotsArt make-up workshop is een feit. Dit keer waren de kadebabes aan de beurt. De kadebabes zijn een groep meiden die allemaal rond de studententijd een bijbaantje bij de kade in Tolkamer hadden. Het was een super mooie tijd waarbij avondjes waarbij kroketten die door het café vlogen, en we dansend op de tafels eindigde, tot de orde van de dag behoorde. Inmiddels zijn we allemaal een stukje serieuzer geworden (hoewel afgelopen zaterdag was ook weer een klassieker). De meeste meiden hebben een vaste baan, er zijn huizen gekocht en er zijn al een paar baby’s.

Ongeveer drie keer per jaar spreken we af en meestal is het gewoon een avondje gezellig bij iemand thuis. Dit keer stond er weer een ouderwetse stapavond gepland, dus de workshop was voor een goed doel! Helaas was de groep niet helemaal compleet, maar met z’n tienen was de uitdaging al groot genoeg. Toen ik begon te vertellen dat ik me vaak in zeven stappen opmaak, was de verbazing groot. De meeste deden dit in drie stappen en sommige zelfs één. Je snapt dat de aandacht van iedereen dan ook groot was en iedereen erg zijn best deed. Bekijk hier de sfeerimpressie van de avond:

Schermafbeelding 2016-06-18 om 18.05.51

 

De workshop was weer een goed leermoment voor mij. Ik ben tegen een aantal dingen aangelopen waarvan ik weet dat ik die de volgende keer anders zou doen. Onder andere dit: ik vraag aan de deelnemers make-uploos te komen en als dit niet lukt laat ik ze bij aanvang hun gezicht schoonmaken. Ikzelf had me wel helemaal opgemaakt van tevoren. Nu doe ik tijdens de workshop ook nog alles een keer voor, waardoor ik dubbel zoveel op mijn gezicht krijg dan normaal. Dit keer kwam er ook nog een kadebabe een stuk later, waardoor ik het nog een keer voor heb gedaan. Wat je dan krijgt is dit:
Schermafbeelding 2016-06-21 om 01.51.03
Misschien valt het nog mee, maar ik ben nu dus mega wit onder mijn ogen (vooral als je kijkt naar de wangetjes van de dames naast mij). Iets wat ik dus echt een crime vind. Met name als je dan de stad in gaat en dan foto’s maakt is dat stuk echt enorm overbelicht, waardoor je zo’n spook wordt. Volgende keer ook make-uploos?

 

 

Dat was ’t weer. Ik heb de laatste weken eigenlijk zoveel LotsArt dingen gedaan en zo weinig op mijn site gezet. Tijd voor een update!

o en kadebabes: thanks voor de topavond. Ik verwacht dat jullie bij de volgende meeting allemaal alle zeven stappen perfect hebben uitgevoerd;)


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Make-up workshop kadebabes”

  1. Karin avatar
    Karin

    Was zeker geslaagd Lot! Echt een aanrader; nuttige tips waar je na de workshop ook mee vooruit kunt en natuurlijk super gezellig. De hand-out is trouwens ook super handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *