masquerade mask
Masquerade mask
26 oktober 2016
schilderij vrouw
Duo painting
28 november 2016
halloween inspiratie

Zo, dat was halloween. Een maand waarin ik bijna elke dag een nieuwe facepaint heb gemaakt. Waarom? Geen idee, but I loved it! Op instagram deed ik mee aan een internationale contest. Elke dag had een thema gerelateerd aan halloween en je kon naar eigen idee invulling geven aan dat thema. Ik vond het leuk om hieraan mee te doen, omdat je dan toch andere creaties maakt, dan wanneer je alles op eigen houtje zou doen.

Bekijk al mijn creaties van de afgelopen weken:

Aan het einde van de maand hoorde ik dat ik derde was geworden! Hoe cool!

schermafbeelding-2016-11-28-om-16-50-53

Ik heb een beetje het gevoel dat mijn creativiteit een beetje op is op dit moment en een beetje blanco ben. Ik merk dat ik aan het zoeken ben naar wat ik kan schrijven, dus dan kan ik het beter hierbij laten.

 

Bekijk hier de filmpjes per facepaint:

schermafbeelding-2016-10-28-om-19-39-58

halloween make-up skeleton

halloween horror clown

piece by piece facepaint

halloween witch facepaint

halloween lotsart

make-up skull

tiger facepaint halloween

pop art halloween idea

halloween makeup 1

 

 

liselotte
liselotte
Mijn grote passies zijn schilderen/tekenen en grime/make-up. Ik schilder graag op muren, doeken en ook op het gezicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *