halloween inspiratie

31 days of halloween

Zo, dat was halloween. Een maand waarin ik bijna elke dag een nieuwe facepaint heb gemaakt. Waarom? Geen idee, but I loved it! Op instagram deed ik mee aan een internationale contest. Elke dag had een thema gerelateerd aan halloween en je kon naar eigen idee invulling geven aan dat thema. Ik vond het leuk om hieraan mee te doen, omdat je dan toch andere creaties maakt, dan wanneer je alles op eigen houtje zou doen.

Bekijk al mijn creaties van de afgelopen weken:

Aan het einde van de maand hoorde ik dat ik derde was geworden! Hoe cool!

schermafbeelding-2016-11-28-om-16-50-53

Ik heb een beetje het gevoel dat mijn creativiteit een beetje op is op dit moment en een beetje blanco ben. Ik merk dat ik aan het zoeken ben naar wat ik kan schrijven, dus dan kan ik het beter hierbij laten.

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”31 days of halloween”]

 

Bekijk hier de filmpjes per facepaint:

schermafbeelding-2016-10-28-om-19-39-58

halloween make-up skeleton

halloween horror clown

piece by piece facepaint

halloween witch facepaint

halloween lotsart

make-up skull

tiger facepaint halloween

pop art halloween idea

halloween makeup 1

 

 


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *