Babykamer muurschildering

Dramatic colors
12 september 2016
lotsart 1 jaar
LotsArt 1 jaar!
28 september 2016

Yesss gisteren heb ik eindelijk een babykamer mogen schilderen. Dit wilde ik al heel lang, maar bij gebrek aan zwangere vrouwen in mijn omgeving is dit er nog nooit van gekomen. Binnenkort verwachten mijn oudste neef en zijn vriendin hun tweede kindje, vandaar dat ze mij hebben gevraagd te komen schilderen.
Ik heb ervaren dat het enorm leuk is om zo’n persoonlijke muurschildering te maken. We hebben samen op het internet gezocht naar ideeën. Zo kwamen we uiteindelijk op een aantal plaatjes en deze heb ik in mijn hoofd een beetje door elkaar gegooid. Verder is het uiteindelijk erg persoonlijk gemaakt doordat Janneke en Joram zelf konden bepalen hoe groot de muurschildering zou worden en welke kleuren er gebruikt zouden worden.  Ze weten het geslacht van de baby nog niet, vandaar dat de muurschildering evenveel blauw als roze bevat.

 

Ook interesse in een unieke muurschildering op je baby/kinder kamer (ook leuk om te geven als kraamcadeau), neem gerust contact met mij op!

 


Grote broer Boris heeft ook meegeholpen

 

foto-babykamer

 

 

liselotte
liselotte
Mijn grote passies zijn schilderen/tekenen en grime/make-up. Ik schilder graag op muren, doeken en ook op het gezicht!

3 Comments

 1. Ingrid schreef:

  Wat geweldig Lot ! Boris is er ook trots op dat hij heeft meegeholpen!
  Dat wordt vást een blije baby in zó’n vrolijke babykamer. ??

 2. Jos schreef:

  Ik wil ook wel weer baby zijn …..?

 3. Lisbeth schreef:

  Enig Lotte! Ook schattig, hoe je de grote broer Boris erbij betrekt. Super origineel en vel malen leuker als het mooiste behang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *