Break the pattern to create a new one

Gaypride inspired facepaint
7 augustus 2016
Dramatic colors
12 september 2016

Ik heb mijn schminkspullen weer onder het stof vandaan gehaald en heb vandaag een random facepaint gemaakt. Ik had eigenlijk niet echt een idee wat ik zou gaan maken. Ik begon gewoon met een patroontje en dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Ik heb wederom een half-face gedaan. Dit vind ik toch wel het leukst om te doen, omdat ik me dan ook kan uitleven met mooie make-up.

Vanaf nu ga ik weer serieuzer aan de slag met LotsArt. Na een zomer van veel terrasjes en gechill en eigenlijk geen LotsArt, ga ik daar nu weer verandering in brengen. Halloween komt eraan en ondanks dat dat in Nederland nog niet zo’n enorme happening is, kan ik niet wachten! Leuk om weer aan de slag te gaan met bloederige, botterige (not even a word), creepy facepaints. Love it!

 

 

 

pattern facepaint

pattern facepaint

liselotte
liselotte
Mijn grote passies zijn schilderen/tekenen en grime/make-up. Ik schilder graag op muren, doeken en ook op het gezicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *