Break the pattern to create a new one

Ik heb mijn schminkspullen weer onder het stof vandaan gehaald en heb vandaag een random facepaint gemaakt. Ik had eigenlijk niet echt een idee wat ik zou gaan maken. Ik begon gewoon met een patroontje en dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Ik heb wederom een half-face gedaan. Dit vind ik toch wel het leukst om te doen, omdat ik me dan ook kan uitleven met mooie make-up.

Vanaf nu ga ik weer serieuzer aan de slag met LotsArt. Na een zomer van veel terrasjes en gechill en eigenlijk geen LotsArt, ga ik daar nu weer verandering in brengen. Halloween komt eraan en ondanks dat dat in Nederland nog niet zo’n enorme happening is, kan ik niet wachten! Leuk om weer aan de slag te gaan met bloederige, botterige (not even a word), creepy facepaints. Love it!

 

 

 

pattern facepaint

pattern facepaint


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *