bruidsmake-up anne marie

Bruidsmake-up Anne Marie

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Marisa. Marisa mailde dat ze ceremoniemeester was van haar beste vriendin (Anne Marie), die eigenlijk al getrouwd was, maar dit nog een keer ging vieren. Anne Marie en haar man zijn vijf jaar geleden in het geheim getrouwd in New York. Dit jaar wilden ze het alsnog vieren voor vrienden en familie. De vraag aan mij was of ik in te huren was voor make-up en haar en zo de bruid, ceremoniemeester, nog een vriendin én de moeder van de bruid kon voorzien van mooie bruidsmake-up en haar. Dit was de eerste keer dat ik benaderd ben door mensen die ik nog niet kende, maar doordat ik al vaker bruidjes had voorzien van make-up en haar, en juist door alle ervaring van de afgelopen maanden, had ik er vertrouwen in dat me dit zou lukken.

Twee maanden geleden ben ik met mijn hele make-up koffer een keer naar Utrecht gegaan voor proef make-up en kapsel. Vorige week zaterdag was dan de dag van de bruiloft. Ik heb nog geen officiële foto’s, maar heb die dag wel een aantal foto’s gemaakt met mijn mobiel:

bruidsmake-up koffer

 

 

Het is jammer dat ik geen foto kan laten zien van hoe ik een half jaar geleden te werk ging. Toen ik meewerkte aan een fotoshoot voor fitgirls.nl, een half jaar geleden, vervoerde ik al mijn make-up nog in een soort plastic hobbykoffer. Je had me moeten zien, naast die andere professionals ;). Inmiddels ben ik ge-upgrade in professionaliteit en ben ik in het bezit van een mega chill koffer, met enorm veel make-up van goede kwaliteit.

 

 

 

bruidsmake-up

bruidsmake-up

 

De ochtend van de bruidsmake-up begon hectisch. Ik had afgesproken om om kwart voor negen in Amersfoort te zijn. Om kwart over zeven vertrok ik, maar mijn google maps viel steeds uit. Ik kom echt nergens zonder google maps, dus had ik m’n moeder gebeld, die mij vervolgens op de luidspeaker richting Amersfoort leidde. Voor Amersfoort stond er nog een stilstaande file, dus de stress was aardig opgelopen. Gelukkig kwam ik alsnog op tijd en was de sfeer onderling zo relax, dat alles alsnog heel spoedig en gezellig is verlopen. De meiden zagen er prachtig uit, dus blijer kon je mij niet maken!


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *