halloween lotsart

Eye of the spider – halloween facepaint #6

Halloween facepaint nummer 6: Eye of the spider. Op instagram doe ik mee met een soort halloween contest. Het is dan de bedoeling dat je elke dag een facepaint maakt in een bepaald thema. Ik kwam hier pas eergister achter dus ik loop er eigenlijk al negen achter, maar instromen kon alsnog en je hoeft niet persé 31 facepaints in een bepaald thema te maken. Dit zijn de thema’s:

schermafbeelding-2016-10-11-om-17-43-56

Om mee te kunnen doen aan de contest moet je aan minimaal 13 thema’s meedoen. Dit vind ik dan nog wel te doen, want zo hou ik ruimte voor mijn eigen ingevingen. Deze spider facepaint heb ik aan de hand van het thema infected gedaan. Ik noem het (sp)infected.

Bekijk hier de making off

spider facepaint halloween

 

 

 


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *