Facepaint Donald Trump

Pak die tomaten en meest verrotte eieren en…..GO!

Okee dat was mijn originele idee. Om me te laten bekogelen met tomaten en verrotte eieren. Ik had zelfs al  vriendinnen ingeschakeld om dit te realiseren, maar shit, toch niet gedaan. Ik moest denken aan de zooi die je kreeg van één zo’n leuke shot.

Anyway… de facepaint van Donald Trump. Deze post is niet bedoeld om mijn mening te geven over hem op het gebied van politiek, maar ik had nog een hoop oranje schmink dus het leek me wel een uitdaging.

Mijn hoofd is een stuk minder breed dan dat van hem. Dat kan ik helaas niet faken. Rimpels en een onderkin lukte me wel aardig.

 

facepaint Donald Trump

facepaint Donald Trump


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Facepaint Donald Trump”

 1. lieke avatar
  lieke

  Whaaa super vet weer lot! Ik had me al voorgesteld hoe wij vnv die eieren&tomaten zouden gaan gooien. Hele dag geoefend voor een goede worp. Balen.. dan maar eieren eten vnv, met wijn, om te proosten op deze creatie (L)

 2. Soof avatar
  Soof

  Wow Lot wat goed (en eng ook dat je zo op hem lijkt) 🙂

 3. Heleen avatar
  Heleen

  Heel gaaf gedaan Lot! Ontzettend knap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *