#brexit
26 juni 2016
bruidsmake-up anne marie
Bruidsmake-up Anne Marie
5 juli 2016
facepaint of beyoncé

Na de eerste facepaint die ik had gemaakt (Kim Kardashian) kreeg ik gelijk een appje van Veerle. “Lot, wil je mij een keer in Beyoncé veranderen?”. Dit stuurde ze in december dus eindelijk, een half jaar later, heb ik Veer proberen te veranderen in Beyoncé. Ik vertelde Veer wel dat ik nul garantie heb dat het zou gaan lukken. Op de een of andere manier vind ik het 100 keer moeilijker om andere mensen te veranderen dan mezelf. M’n zusje heb ik proberen te veranderen in Kylie Jenner en ook Liek heb ik een keer proberen te veranderen in Rihanna. Ze leken beide uiteindelijk erg op een koe, en dat is gek aangezien het twee totaal verschillende celebs zijn…

beyonce facepaint

Veer is wel goed gelukt, al zeg ik het zelf! Op bepaalde momenten vonden Veer en ik het zelfs creepy, omdat het zo echt leek, dat we Veerle er totaal niet meer in herkende.

beyoncé facepaint

 

beyoncé facepaint

 

beyoncé facepaint

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! De enige reden dat je email adres wordt gevraagd is om ‘serieuze’ reacties van spam reacties te kunnen onderscheiden. Je email adres wordt niet getoond op de site!

 

liselotte
liselotte
Mijn grote passies zijn schilderen/tekenen en grime/make-up. Ik schilder graag op muren, doeken en ook op het gezicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *