Facepaint / make-up metamorfose van de Kardashians/ Jenners

Secret revealed: ik kijk de serie ‘Keeping up with the Kardashians’. De serie over het leven van Kim, Kourtney, Khloe, Kendall en Kylie. Ik ben zelfs zo’n fan, dat ik bijloop met Amerika. Daarnaast volg ik de gehele familie op instagram..

Dom vermaak, vriend en familie maken mij hier vaak van bewust, maar ik vind dat soms heel chill. Ik zeg dan tegen vriendlief: “jij kijkt toch ook voetbal?” Nou, dat had ik dus beter niet kunnen zeggen. Wat er volgt is een monoloog van een half uur over het grote verschil tussen deze twee vormen van ‘vermaak’…

End of discussion..

Anyway, na halloween wist ik even niet wat ik moest gaan schminken, dus begon ik celebs te schminken. Ik begon met Kim Kardashian. Dit leek me nog redelijk te doen, omdat het toch aankomt op zware zwarte oog make-up en heel overdreven contourlijnen in het gezicht. Daarna ben ik Khloe, Kylie, Kendall en Kourtney gaan schminken. Reden hiervoor is ook, omdat dit op Instagram leuk werkt. Ik krijg reacties als: ‘Girl, this is amaaaazing’ en ‘OMG @KhloeKardashian, you have to see this’, maar ook ‘ That’s terrible’ en zelfs een comment van 20 regels over waarom ik dit in godsnaam doe en dat ik mensen zou laten schrikken, omdat ik op een leeuw lijk. haha.. Achja haters gonna hate..

Kim Kardashian

Kim K. LotsArt

Kourtney Kardashian

Kourtney Facepaint LotsArt 

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian LotsArt  

 

Kendall Jenner

Kendall Jenner LotsArt

Kylie Jenner
Kylie Jenner Facepaint LotsArt

Khloe Kardashian lijkt by far het best. Kylie het minst, die wil ik nog een keer over doen.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Facepaint / make-up metamorfose van de Kardashians/ Jenners”

  1. […] ook mijn andere celebrity facepaints die ik heb gemaakt: De Kardashian/Jenners Justin Bieber Angelina […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *