leeuw met acrylverf
Leeuw met acrylverf
22 februari 2016
lotzooi 1
Lotzooi (part one)
4 maart 2016

Het kan je haast niet ontgaan zijn dat Leonardo DiCaprio gisteren, eindelijk, zijn oscar heeft mogen ontvangen. Vandaag wilde ik weer een celebrity facepaint doen en het was voor mij dus ook niet lastig om te bedenken in wie ik mezelf wilde proberen te veranderen.

Bekijk hier de facepaint van Leonardo DiCaprio(langere versie):

 

Facepaint van Leonardo DiCaprio korte versie:

Bekijk ook mijn andere celebrity facepaints die ik heb gemaakt:
De Kardashian/Jenners
Justin Bieber
Angelina Jolie

 

 

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. De enige reden dat je email adres wordt gevraagd is om ‘serieuze’ reacties van spam reacties te kunnen onderscheiden. Je email adres wordt niet getoond op de site.

liselotte
liselotte
Mijn grote passies zijn schilderen/tekenen en grime/make-up. Ik schilder graag op muren, doeken en ook op het gezicht!

4 Comments

 1. Barbara schreef:

  Super vet!!!!!

 2. liesbeth schreef:

  Wat ben je goed bezig, Lot! En zo lekker actueel…
  Ga je Donald Trump nu ook doen?

  Ga zo door, er komt wel wat voor je uit, ben ik van overtuigd!

 3. Lieke schreef:

  Echt heel knap gedaan lot!!!

 4. Lisbeth schreef:

  Geweldig Lotte! Was sprakeloos, nadat ik het filmpje zag. Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *