favoriete facepaints

Favoriete facepaints 1

Ik zag net dat ik sinds dat ik mijn LotsArt instagram account heb aangemaakt, 109 LotsArt dingen heb gepost. Sommige zijn dubbel, maar het zijn er alsnog kei veel. Op mijn site staan heel veel creaties nog niet. Ik twijfel steeds of ik die dan alsnog moet posten. Aan de ene kant krijg je het oude koeien verhaal, aan de andere kant vind ik het ook jammer als ik er nooit meer iets mee doe. Vandaag laat ik een aantal van mijn persoonlijke favo’s zien!

 

Spider for dinner

eating a spider

Schermafbeelding 2015-10-07 om 13.25.37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze is niet precies geworden hoe ik het wilde, maar vind het alsnog wel vet. De spin onder mijn keel vind ik met name niet goed gelukt. Deze moest kleiner en het moest lijken alsof die spin aan een draadje kwijl hing. De spin die uit mijn mond komt vind ik wel vet. Het lijkt wel of ik mega hazentanden heb, maar die tanden zijn op mijn bovenlip geschilderd. Ik heb mijn mond namelijk dicht en heb die mond en tong over mijn mond geschilderd.

 

Spiders everywhere

IMG_7348

Weer eentje met spinnen! Dit vind ik een leuk totaalplaatje. Vooral bij die vieze spin rechts vind ik het 3d effect erg goed gelukt. Ik doe dat (schaduw) trouwens gewoon met zwarte schmink, maar dan heel erg verdunt met water.

 

Khloe Kardashian

Schermafbeelding 2015-12-15 om 22.29.30

Toen ik klaar was met Khloe kon ik mezelf niet meer terug zien. Ik voelde me echt een ander persoon. Van alle 109 posts die ik op instagram heb ik gedaan, krijg ik bij deze (van Khloe) by far de meeste reacties.

 

Twisted

IMG_7446  Schermafbeelding 2016-03-29 om 16.15.33

Deze vind ik echt tof! Je moet echt even goed kijken…

 

Puzzled

 

Dat waren een aantal van mijn favo’s. Ik heb er nog meer dus die post ik binnenkort!

joee

 

 


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

6 reacties op “Favoriete facepaints 1”

 1. Floor avatar
  Floor

  Zo vet, al je creaties (oud en nieuw) verdienen een plaats in je galerie!

 2. liselotte avatar
  liselotte

  Heel gaaf Lot! Echt mooie dingen gedaan al!

 3. liselotte avatar
  liselotte

  Shit, verander dit ff Lot:)
  Je bent blijkbaar ingelogd op Thijs z’n computer 😛 x Leen

  1. liselotte avatar
   liselotte

   Haha! Ik dacht al! Ik ken geen andere Liselotte

 4. Durk avatar
  Durk

  Echt vet allemaal wat je gemaakt hebt lot!
  En trouwens, die kwijlstraal van ’t eerste plaatje vind ik wel heel erg lijken…

  xxxxxxxxxxxx

 5. soof avatar
  soof

  super vet lot!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *