Fitgirls.nl fotoshoot born real collectie

Schermafbeelding 2016-01-06 om 13.37.38

 

Fitgirls.nl postte bovenstaande bericht op Instagram, waarin ze dus vertelde dat ze een make-up artist zochten die de dag erna zou kunnen helpen. Onlangs heeft fitgirls.nl (klik hier om naar de site te gaan) namelijk een uitgebreide lifestyle kleding collectie voor vrouwen gelanceerd. Een stoere collectie waarin ieder afzondelijk item een boodschap uitzendt. Alles met als doel om je innerpower te versterken, hetgeen fitgirls.nl voor staat. (bekijk hier de born real collectie)

Ik heb de fitgirls girlboss Dani leren kennen tijdens de shoot voor Rumag en ik vond het meteen een super stoere chick! Ik besloot haar te mailen en kreeg gelijk reactie.

De dag erna zat ik om zeven uur in de auto op weg naar Amsterdam. Daar aangekomen werd ik lief ontvangen door Dani en druppelde de overige zes modellen van die dag binnen. Voor deze ‘modellen’ was het feit dat ze die dag model zouden zijn net zo vreemd als dat ik die dag een make-up artiest was. (De meiden zijn namelijk allemaal op hun manier bezig met fitness/healthy lifestyle en hebben allemaal hun eigen website.) Het was voor ons allemaal dus iets buiten onze comfortzone, maar al snel leek dit er niet meer toe te doen en heerste er fijne sfeer. Beetje awkward was wel dat ik samen met een makeupartieste in opleiding (Anouk heet ze) werkte. Zij had de mooiste en beste make up en tools bij zich… Kwam ik daar met m’n hobby koffer vol cheape drogisterij make-up… oeps.. achja, als het resultaat maar goed is. Uiteindelijk maakte het ook totaal niet uit, want door middel van samenwerking met Anouk hebben we er samen echt wat van gemaakt.

IMG_8992 fitgirlsnl fitbeauty teniSchermafbeelding 2016-01-06 om 14.25.59

Nadat alle meiden waren opgemaakt zijn we naar locatie gereden en zijn de foto’s gemaakt. Hieronder enkele voorbeelden:

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Fitgirls.nl”]

Een super geslaagde dag thanks to fitgirls.nl!

Oja..dit vond ik dan weer heel leuk 😉

 

Schermafbeelding 2016-01-06 om 17.35.38

 

Alle mooie foto’s die op deze pagina staan zijn afkomstig van Allard Timmermans
Schermafbeelding 2016-01-16 om 14.56.34    Schermafbeelding 2016-01-16 om 14.56.51


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *