George Cloony facepaint

Facepaint van George Clooney

Vandaag heb ik een facepaint van George Clooney gemaakt. Ik weet niet precies wat ik ervan denk. Als je jezelf aan het omtoveren bent in iemand anders kun je op een gegeven moment het groter geheel niet meer zien. Tenminste, ik merk dat, als ik een tijd achter elkaar gefocust ben op elk klein detail, ik niet meer kan zien of het gehele plaatje klopt. Oordeel zelf…Is er een klein beetje Clooney te bekennen?

Bekijk hier het filmpje van de making of

Helaas viel al vrij aan het begin de batterij van mijn camera uit en moest ik verder gaan met de camera van de laptop. Kwaliteit is daarom wat slechter.

 

facepaint goerg

 

e

George Cloony 2

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! De enige reden dat je email adres wordt gevraagd is om ‘serieuze’ reacties van spam reacties te kunnen onderscheiden. Je email adres wordt niet getoond op de site!

 


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Facepaint van George Clooney”

 1. Durk avatar
  Durk

  Jaaaaa ik zie ’t joh!! Super goed…

  Heeft ook iets weg van COR…….. CORge clooney (haha joke…. you feel me)

  1. liselotte avatar
   liselotte

   Hahah dirk! I feel ya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *