Tulpen schilderij
Tulpen schilderij
10 april 2016
Follow your heart
15 april 2016
George Cloony facepaint

Vandaag heb ik een facepaint van George Clooney gemaakt. Ik weet niet precies wat ik ervan denk. Als je jezelf aan het omtoveren bent in iemand anders kun je op een gegeven moment het groter geheel niet meer zien. Tenminste, ik merk dat, als ik een tijd achter elkaar gefocust ben op elk klein detail, ik niet meer kan zien of het gehele plaatje klopt. Oordeel zelf…Is er een klein beetje Clooney te bekennen?

Bekijk hier het filmpje van de making of

Helaas viel al vrij aan het begin de batterij van mijn camera uit en moest ik verder gaan met de camera van de laptop. Kwaliteit is daarom wat slechter.

 

facepaint goerg

 

e

George Cloony 2

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! De enige reden dat je email adres wordt gevraagd is om ‘serieuze’ reacties van spam reacties te kunnen onderscheiden. Je email adres wordt niet getoond op de site!

 

liselotte
liselotte
Mijn grote passies zijn schilderen/tekenen en grime/make-up. Ik schilder graag op muren, doeken en ook op het gezicht!

2 Comments

  1. Durk schreef:

    Jaaaaa ik zie ‘t joh!! Super goed…

    Heeft ook iets weg van COR…….. CORge clooney (haha joke…. you feel me)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *