Gigi Hadid facepaint

Gigi Hadid is een amerikaans upcoming supermodel. Op instagram heeft ze 14 miljoen volgers, ze heeft met Zayn Malik (one direction) en Kendall Jenner is haar beste vriendin. Nou, ik weet dus al die hollywood feitjes, vandaar dat ik dus ook niet om Gigi Hadid heen kon. De uitwerking viel enorm tegen. Ja, logisch omdat ik mezelf in een top model verander, zou je denken, maar ik had zelf verwacht dat ik dit makkelijker zou vinden dan mezelf veranderen in een man. Ik zie het wel goed aan mijn ogen, maar totaal niet aan mijn mond. Dit blijft lastig aangezien ik dunne lippen heb, en de meeste celebs (nep) volle lippen.

 

Gigi Hadid Facepaint

 


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *