blog foto Liselotte Joore bij Rumag

Halloween bij RUMAG

Ergens in oktober werd ik gebeld door vriendinnetje Sanne met de vraag of het me leuk leek om twee modellen te grimeren. Meer kon ze er niet over zeggen, maar wel dat het voor een website was met een half miljoen volgers. Ik kon me er nog niet veel van voorstellen dus vervolgde mijn dag.

Een week later belde ze, of ik vrijdag, een dag later dus, naar Amsterdam kon komen. De vraag was of ik twee modellen, een man en een vrouw, kon grimeren in een halloween – the walking death – achtige stijl. Op deze manier wilden ze een shirt promoten die speciaal voor halloween gemaakt was.

O ja, of ik ook nog voor een vrouwelijk model kon zorgen….–> Enter Lieke Loeters!

(Even later kreeg ik een appje van Thijs (RUMAGs boss) dat hij moeite had met het vinden van een mannelijk model, maar dat Tim Douwsma zou kijken of die kon… (help!) )

Ik heb die zelfde dag nog Lieke en m’n zusje opgetrommeld om het een en ander uit te proberen. (Zie onderstaande foto)

Schermafbeelding 2016-01-06 om 10.40.21

Anyway..de dag erna vroeg op weg naar Amsterdam. Onderweg belde Thijs: Mannelijk model had afgezegd, hij had ieder modellenbureau in Amsterdam bericht. Even later belde hij weer. Everon Hooi Jackson kon, maar dan wel tussen kwart over zes en zeven uur, omdat hij een etentje had met de cast van gtst.

Waaaah zenuwen! Ik had nog nooit een man geschminkt, laat staan iemand die elke dag op tv te zien is en dat binnen een half uur…

De rest van de dag was overigens heel erg chill. Er hangt een super fijne vibe op het Rumagkantoor. Voor Liek was het ook super spannend, zij had nog nooit zo’n ‘officiele’  shoot gehad, maar ze heeft het super gedaan.

Hieronder is een korte timelapse van de tutsessies en shoot.

De dag erna kwam de post al online. Ik dacht in eerste instantie dat er maar 1 foto gebruikt zou worden. Dit werden er 3 op instagram, plus 1 op facebook en ook als omslagfoto op facebook. Plus startpagina van rumag.nl

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Rumag.nl”]

 


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *