Halloween half face

In Oktober vond ik het erg leuk om Halloween half face facepaints te maken te maken. Hiermee bedoel ik dan eigenlijk dat ik de helft van het gezicht in een creepy-achtige stijl maak en de andere helft mooi, glamorous. Op deze manier kon ik me zowel met de schmink als met make-up lekker uitleven.

Ikzelf

halloween half face

Deze had ik vorig jaar gemaakt met carnaval. Erg makkelijk om te maken en ziet er erg tof uit!
(dit was aan het begin van de dag…een uur of zes later zag het er behoorlijk anders uit… Mijn ‘mooie’ – niet geschminkte- kant van mijn gezicht zag er net zo erg uit als de rechter en mijn rechter helft was zo verrot en uitgelopen dat ik rechtstreeks uit de film the ring had kunnen komen…#wijnisnietatlijdfijn)


Lieke

halloween half face


Seline

halloween half face

Het moet hier lijken alsof haar twee hoofdhelften (?) aan elkaar zijn gebonden met draad. Dit zou ook met echt draad gedaan kunnen worden. (–> stukjes touw van 1 cm afknippen en kriskras over de snee plakken met bijvoorbeeld nepwimperlijm oid)
Het is ook makkelijk om het, net zoals ik heb gedaan, te schminken. Dit doe je door witte lijntjes te schminken (afwisselend van vorm) en daar een zwart randje omheen te schminken..Vooral niet de ‘stippen’ vergeten te tekenen op de plek waar het touw zogenaamd uit of in de huid gaat.

inzoom zombie lotsart halloween


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *