Hippie guitar

bruidsmake-up anne marie
Bruidsmake-up Anne Marie
5 juli 2016
make-up workshop doetinchem
Make-up workshop vrijgezellenfeest
17 juli 2016

 

Two passions combined: art and music! (I know, laatst postte ik een doek die ik had beschilderd met twee wijnflessen en een glas en schreef daar ook onder: two passions combined;) )

Al een jaar of tien speel ik met vlagen gitaar. Niels is natuurlijk gitarist en van hem leer ik regelmatig nieuwe dingen. Momenteel staan er bij mij thuis twee gitaren en eigenlijk zien ze er beide even verrot uit. Ik wist niet of de gitaar zijn klank zou behouden als ik de klankkast eerst helemaal opgeschuurd had en vervolgens laag over laag met verf bekladde, maar Niels bewijst in onderstaand filmpje dat die het nog prima doet!

 

guitar proces

Schermafbeelding 2016-07-05 om 17.19.22

 


liselotte
liselotte
Mijn grote passies zijn schilderen/tekenen en grime/make-up. Ik schilder graag op muren, doeken en ook op het gezicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *