Justin Bieber facepaint

Sinds een paar maanden worden vriendinnen, zussen of huisgenoten regelmatig door mij opgetrommeld om als model te zitten. Vandaag was huisgenoot/vriendin Chantal het slachtoffer. Ik wilde weer een celebrity metamorfose doen en aangezien Chan en ik zeer geleidelijk aan het veranderen zijn in ware beliebers was de keuze makkelijk: –> –> Justin Bieber!

Ik ben eigenlijk net pas bezig met celebrity metamorfoses.  Ik had nog nooit iemand anders vermomd, laat staan omgetoverd naar het andere geslacht.

Bekijk hier mijn Justin Bieber facepaint:

 

 


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Justin Bieber facepaint”

  1. Herma avatar
    Herma

    Ontzettend mooi gedaan Lot. Ik herkende mijn mooie dochter niet meer terug.

  2. […] ook mijn andere celebrity facepaints die ik heb gemaakt: De Kardashian/Jenners Justin Bieber Angelina […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *