Koningshuis missers

 

Over verspilde tijd gesproken….

Dat ik vaak ook flinke missers er tussen heb zitten bewijs ik bij deze.. Ik wilde lekker actueel zijn en leden van het koningshuis maken. Ik begon met Prinses Beatrix:

collagebea

Ik dacht: dit kan nog wel eens wat worden…Nu DE eyecatcher van Bea: de hoed… Nadat ik, zonder succes, eerst een aantal lampenkappen had geprobeerd nam ik het initiatief in eigen hand. Ik ging aan de slag met vouwpapier. M’n zus maakte onderstaand snapchat-filmpje:

IMG_3577      Schermafbeelding 2016-04-28 om 17.44.49 –> ??

bea 2

 

 

Het is te dom voor woorden en daarom kan ik er zelf ook hard om lachen. Een vriendin dacht dat ik Abou werd, het aapje van Aladin.

Uiteindelijk heb ik m’n rimpels er maar weer gauw afgepoetst en ging ik aan de slag met Koning Willem:

willem collage

Aardig gelukt moet ik zeggen! ….okeee en door..

Maxima dan maar.. ..

 

Niet om mezelf alleen maar af te kraken. Deze vind ik wel erg goed gelukt hoor

maxima

Ik weet niet of ik mezelf er goed aan doe deze post online te zetten. Ik hoop tenslotte meer uit LotsArt te kunnen halen en dat bereik ik hier niet mee..Wat ik er wel mee bereik? Mezelf niet altijd zo serieus nemen en bij jou hopelijk een lichtelijk lachje op je brakke gezicht te hebben getoverd.

Joee

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! De enige reden dat je email adres wordt gevraagd is om ‘serieuze’ reacties van spam reacties te kunnen onderscheiden. Je email adres wordt niet getoond op de site!

 


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Koningshuis missers”

  1. Heleen avatar
    Heleen

    Leuke post Lot! De lach heb je bezorgd hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *