Koperen wereldkaart muurschildering

schilderij vrouw
Duo painting
28 november 2016
silver facepaint
Touch of silver
14 februari 2017
wereldkaart muurschildering

Afgelopen week heb ik een nieuwe wereldkaart muurschildering gemaakt. Ik werd benaderd door mensen uit Amersfoort die via google op mijn site terecht zijn gekomen (en deze post zagen). Ze waren pas verhuisd en waren zo goed als klaar met de inrichting, maar vonden dat er nog wat ontbrak op een witte muur. Enter LotsArt. Ik heb nu al een aantal keer een muurschildering gemaakt, maar blijf het leuk vinden om te doen, omdat het resultaat gelijk zo tof is!

 

 

liselotte
liselotte
Mijn grote passies zijn schilderen/tekenen en grime/make-up. Ik schilder graag op muren, doeken en ook op het gezicht!

1 Comment

  1. Lenneke schreef:

    Super tof gedaan! Nogmaals bedankt 🙂

    Groeten, Lenneke en Jelmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *