LotsArt.nl – (muur)schildering visagie face&bodypaint – nu online!!

Jaja, lotsart.nl, wie had dat gedacht. Niemand waarschijnlijk, want niemand is daar mee bezig, maar ik zelf dus ook niet;)

Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit de ambitie gehad om iets met LotsArt te gaan doen. De afgelopen jaren heb ik met vlagen wat met LotsArt gedaan. Soms kreeg ik ineens weer de flow te pakken en wilde ik van alles gaan doen. Ik bekladde wat muren, bestelde visitekaartjes en dan ineens stopte ik er weer mee. Het feit dat ik nu al 4 maanden bijna dagelijks bezig ben met LotsArt is een doorbraak en ik heb besloten om het maar wat serieuzer aan te gaan pakken. Ik probeer bewust dingen te doen die net wat buiten mijn comfort-zone vallen en dit resulteert tot nog toe in alleen maar leuke dingen.  Voorbeelden van buiten-mijn-comfort-zone- dingen zijn onder andere de vele posts op mijn facebook en instagram, opdrachtjes zoals Rumag en Fitgirls (en eigenlijk alle opdrachtjes) en ook deze website. Ik vind dat ik nogal wat van mezelf laat zien door een website te hebben die  puur en alleen om mij (en mijn creatieve dingen) gaat en dan ook nog in blog-vorm. Blog-vorm maakt het nog persoonlijker, omdat ik dus vanuit mezelf schrijf. Weet niet of me dat bevalt, maar kan dit altijd nog aanpassen.

Anyway

Het maken van een website is trouwens echt mega moeilijk voor een non-nerd als ik.  Wist je bijvoorbeeld dat er iets is als een achterkant van een website?…niet dat dat niet logisch is, maar ik heb daar nooit over nagedacht. Nu wel dus, anders kan ik dit niet typen… Of wat denk je van SEO?? Iets met hoe je op google te vinden bent en dat dat bijvoorbeeld afhangt van de woorden die je gebruikt, tags, aantal woorden, namen van foto’s enzovoorts.. Volgens Thijs, zwager in spé, die mij helpt met deze site, begint het al met hoe je foto’s ed. geordend zijn op je laptop en welke bestandsnamen ze krijgen. Nou, op mijn bureaublad staan zo’n duizend foto’s kris kras door elkaar genaamd schermafbeelding1 t/m 1000.

Good luck with that.

Verder ben ik er door deze website achtergekomen dat er een hoop winst te behalen valt op gebied van professionaliteit ;). Ik zou sowieso eens moeten laten zien hoe ik het hier aanpak met betrekking tot het opnemen van een filmpje of het maken van foto’s. Filmen doe ik met de camera van mijn laptop. Meestal stapel ik eerst een aantal boeken op elkaar en zet daar vervolgens mijn laptop op. Ik pak ergens in huis nog een lamp vandaan et voila: een filmpje met een videokwaliteit van nul, maar ik vind het voldoende ;).  Foto’s maak ik met de frontcamera van mijn mobiel en dan meestal in de app snapchat ;). Doordat ik snapchat gebruik verlies ik weer wat kwaliteit, maar als ik de gewone frontcamera gebruik (zonder de app) zijn de foto’s altijd gespiegeld. Mijn hoofd is al enigszins a-symmetrisch en dat lijkt nog meer op te vallen als de foto’s ook nog eens gespiegeld zijn, vandaar snapchat! (en ja, uiteraard weet ik dat ik via fotobewerkingsprogramma’s de foto gemakkelijk kan spiegelen, maar dat vond ik dan weer te veel werk)

Ik heb dus nog een hoop te leren en dat zal de tijd ook doen. Nu zet ik mijn site gewoon online en zal ik gaandeweg deze site steeds een beetje beter maken.

poeh 553 woorden.. ben je er nog?? (zo ja, leave a message;) )

Ik hoop dat je mijn site leuk vindt en dat je zo nu en dan een kijkje komt nemen!

Houdoe

O vergeten te vermelden: De reden waarom ik deze website in eerste instantie heb aangemaakt, naast dat mijn website opzich al zo geweldig is dat je nooit meer bang hoeft te zijn dat je je verveelt, je zelfs je Netflix kunt verwijderen én je je telefoonbundel naar beneden kunt schroeven, ben ik dus ook in te huren! LotsArt, voor al uw (muur)schilderingen, grime en gewone visagie!

Joe


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “LotsArt.nl – (muur)schildering visagie face&bodypaint – nu online!!”

 1. avatar
  Anoniem

  loveeeeeeeeeee it! En echt, je schrijft echt leuk!

  Lots of loveeeeeeeeeee

 2. Floor avatar
  Floor

  Te gek, je eigen website! Je bent al professioneler dan ik en ik ben al sinds m’n 7e bezig…
  Trots op jou lieve nicht, ik blijf je volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *