lotszooi 2

Lotzooi (part 2)

Lotzooi deel 2! Nieuwe schilderijen, nieuwe facepaints en twijfel over een nieuwe hobby: Lotbreit.nl

Vandaag weer tijd voor Lotzooi! Met gepaste trots welliswaar, want bij Lotzooi (1) zei ik dat ik dit er in wilde houden, maar dat dit (mezelf kennende) niet ging lukken, aangezien ik slecht ben in het aanwennen van gewoontes (pff lange zin, take a breath lot) Maargoed, see what i’ve been up to these weeks:

Visite kaartjes en stickers:

visite kaartjes lo

NU AL visitekaartjes en stickers besteld. Het ging me eigenlijk vooral om de stickers. Met carnaval waren er mega veel dronken lui die vroegen wie ons had geschminkt. ‘Lotsart’ zeiden we, met lichtelijk dubbele tong. Voortaan plakken we in dit soort situaties zo’n sticker op iemand z’n hoofd dat wordt t misschien onthouden.

Instagram, Carice van Houten reageert

IMG_1946

Hoe leuk? Ik plaatste op mijn Instagram mijn face paint van Carice van Houten (die ik bij Lotzooi (1) als misser beschouwde) en Carice (leavecaricealone) reageerde en had geliked.

Nieuwe schilderijen

Schermafbeelding 2016-03-14 om 20.24.23 Lips made for talking

Obama Face paint

barack obama facepaint

 

Misser:
I (en Lieke) hate Rihanna
Rihanna lotzooi

Ik wilde Lieke in een celeb veranderen. Bovenstaand plaatje leek me wel te doen.
Schermafbeelding 2016-03-04 om 12.34.53
met dit als resultaat:
Rihanna lieke

Dit was de beste foto uit de gehele reeks. Nou Rihanna is ver te zoeken. Jammer, maar het leek me nog steeds niet moeilijk om na te maken dus probeerde ik het bij mezelf .

Rihanna 2 RIahnna 3
Misschien niet compleet mislukt, maar ook niet gelukt.

 

Nieuwe hobby zoeken? LotBreit? LotVist? …..

lotszooi 2

Sinds oktober tot ongeveer een week (of twee) geleden ben ik bijna dagelijks bezig geweest met dingen maken. Ik zat duidelijk in een soort flow, want ik kon hier hele dagen mee bezig zijn, vergat zelfs soms te eten en vond dat er te weinig uren in een dag zaten. Ik merk dat dit de laatste week (of twee) wat minder is. De inspiratie en zin is soms even weg en ik merk dat ik daar soms een beetje onzeker van word. Wat ben ik aan doen? Wie doe ik hier een plezier mee? en nog meer van dit soort gedachtes komen dan in mij op. Ik ben me wel bewust van dit gedrag en denk dat iedere creatieve chaoot soms wel met dit soort gedachtes kampt. Positief aan dit verhaal is dat ik nu juist niet ga opgeven. Ik doe dit voor mezelf en ik BEN niet mijn gedachten. Om te voorkomen dat ik morgen een geheel nieuwe hobby ga zoeken, LotBreit.nl of LotverzameltAfwasmiddel.nl (Huh? Can’t follow my thoughts) ga opvragen of iets dergelijks, accepteer ik dat deze blog block er even is en weet ik dat die soon enough weer wordt opgeheven.

Ik ben trouwens alsnog gewoon bezig met dingen hoor. Momenteel zit ik druk in een tattoo-ontwerp- proces, ben ik bezig met een nieuw schilderij en ben ik een makeupworkshop aan het uitdenken/uitwerken. Moet hier nog even een gepaste naam voor bedenken. (Tutten met Lot, of look hot met Lot ofzo 😉 Nog niet over nagedacht eigenlijk

 

Nou dat was een stukje Lotzooi met dagboek-achtige twist. Hope you enjoyed

Byeee

 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! De enige reden dat je emailadres wordt gevraagd is om ‘serieuze’ reacties van spam reacties te kunnen onderscheiden. Je emailadres wordt niet getoond op de site!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “Lotzooi (part 2)”

 1. Durk avatar
  Durk

  Wat Sanne zegt!!!
  Im your biggest fan!
  Xxxxxx

 2. Els Verhulst avatar
  Els Verhulst

  Twijfels hebben we allemaal Lot! Zie het maar als persoonlijke groei! Je komt weer in een nieuwe fase terecht, niet bang zijn lekker doorgaan! Ik blijf een trouwe fan van je!

 3. sebas avatar
  sebas

  hey Lot, goed bezig meid! ik ken het gevoel wel dat er te weinig uren in een dag zitten.
  zeker als je in een creatieve flow zit lijken de mogelijkheden soms eindeloos.
  ik zet dan wat muziek op ofzo en focus me alleen op wat ik vandaag af wil/kan maken, en de rest komt later wel…
  en houd die blog, er zijn genoeg mensen die het leuk vinden om jouw processen en gedachtespinsels te volgen.

  let it flow!

 4. Lieke avatar
  Lieke

  proud of you lot(L)

  en ja.. we hate rihanna, hoewel de paint op jouw face toch echt beter is!
  morgen lotsartgoesutrecht!! zinin

  ps lotverzameldafwasmiddel.nl was het moment dat ik hardop moest lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *