Lotzooi (part 3)

Oew het is al weer een tijdje geleden, vandaar: Lotzooi deel 3!

De afgelopen weken heb ik wederom niet stilgezeten. Ik heb veel dingen gedaan en gemaakt, maar eigenlijk niet eens bijzonder veel gepost. Vandaar in deze Lotzooi even een kleine samenvatting van al mijn kunstdingetjes:

Facepaints:

Doodle Danique

lotzooi3

lotzooi 3 Blackwhite paint

Facepaint of Ariana Grande

lotzooi 3   

Facepaint of Taylor Swift:
Lotzooi 3 tay 4 Tay 6

Facepaint of George Clooney:

fGeorge Cloony 1 Cloony3

Schermafbeelding 2016-04-15 om 12.35.26

Hoi….

Facepaint of Maxima:

maxima 4 max 1

1 april grap:

1 april

Ik was bezig met een gewone post te maken toen ik me ineens realiseerde dat het 1 april was en dat ik daar echt iets mee moest doen. (bekijk hier het filmpje). Ik ben wat volgers kwijt geraakt doordat mensen het filmpje niet tot het eind hadden bekeken en vonden dat ik toch niet zoveel verstand van makeup had dan ze in eerste instantie dachten. Niels wilde het bijna uitmaken en vriendinnen waren bij elke stap aan het bedenken hoe ze op een aardige manier konden zeggen dat ik toch voor andere keuzes had moeten gaan. Geslaagde 1 -april grap dus!

En verder….??

Het is grappig bij mezelf te merken dat mijn focus elke week/maand weer ergens anders ligt. Nadeel (of voordeel?) van een chaotische creatieve mind… Deze maand was het dus vooral weer schminken en makeuppen en heb ik minder met schilderen gedaan. Het enige wat ik momenteel doe met schilderen is het maken van een skyline. Dit heb ik wel eens bij iemand thuis gedaan, maar de mensen voor wie ik het nu maak wilde het op een soort houten plaat. Zo kunnen ze de skyline, wanneer ze gaan verhuizen, altijd meenemen.

Workshop makeup!

oew jaa en dit gaat er ook aankomen. De afgelopen maand heb ik een hoop spulletjes ingekocht en zaterdag is mijn eerste workshop try-out voor een paar vriendinnen. Ik heb een vette locatie waar ik de workshop kan gaan geven dus dat wordt wel leuk!

En verder??

Ben ik gewoon heel erg veel aan het genieten van het mooie weer en alle leuke feestjes die daar bij komen kijken! 😉

sun

Joeee

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! De enige reden dat je email adres wordt gevraagd is om ‘serieuze’ reacties van spam reacties te kunnen onderscheiden. Je email adres wordt niet getoond op de site!

 

 

 

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Lotzooi (part 3)”

  1. Minouche avatar
    Minouche

    Lekker bezig lot! Ziet er goed uit ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *