make-up workshop doetinchem

Make-up workshop vrijgezellenfeest

Afgelopen zondag heb ik weer een make-up workshop mogen geven. Ik werd ongeveer een maand geleden benaderd door Tessa, die op zoek was naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest die zij organiseerde. Of ik de workshop kon geven aan een groep van 12 meiden en dan wel in Doetinchem. Super leuk natuurlijk, maar ik moet zeggen dat ik dit ook best wel weer spannend vond. Sowieso is het geven van deze workshop mij natuurlijk nog vrij nieuw. Ik had dit alleen nog maar voor mensen gedaan die ik zelf goed kende. Daarnaast had ik de workshop nog nooit aan meer dan zeven personen gegeven. Twaalf is dan wel een stukje meer. Ik heb mijn make-up collectie zowat verdubbeld (geld uitgeven aan make-up… I love it) en daarnaast heb ik de hulp in geschakeld van nichtje Floor. Zij is met mij meegegaan, zodat ik niet alles alleen hoefde te doen.

Schermafbeelding 2016-07-17 om 13.04.19
Workshop voorbereidingen

 

Achteraf kan ik zeggen dat de workshop een succes was! Het was een onwijs leuke, gezellige groep en er hing een hele chille sfeer. De meiden waren mega geïnteresseerd en ik had ook echt het idee dat ze wat aan de workshop hebben gehad. Althans dat hoop je dan;).

Hieronder een sfeerimpressie

 

Wat een geslaagde middag! Meiden, ontzettend bedankt voor jullie gezelligheid!

 

 


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *