Make-up workshop

[fusion_text]

LotsArt make-up workshop:

 

makeup workshopDe meeste meiden kunnen zich de gala’s van de middelbare school nog wel herinneren. Weken van te voren opzoek naar de perfecte jurk (hoewel perfect? Nu lach je erom;)) en op de avond van het gala uren met je vriendinnen tutten. Vaak was de voorpret nog groter dan het feest zelf.

Nog steeds vind ik het erg leuk om met mijn vriendinnen te tutten voordat we naar een feestje gaan. We zetten chille muziek op, drinken wijntjes en tutten maar! Mijn vriendinnen hebben naar eigen zeggen minder verstand van makeup dus het komt vaak voor dat ik ze om de beurt onder handen neem. (en ze zijn maar al te blij met zo’n persoonlijke visagist)

Zo’n pré party sfeertje hoop ik ook te kunnen bieden met de workshop: chille muziek, drankje erbij en lekker tutten!

Wat houdt het in?

Ik wil je graag leren dat make-up je voorkomen kan doen versterken. Het hoeft totaal niet over the top te zijn. Ik zelf pleit ook voor een natuurlijke make-up en bij een speciale gelegenheid kan er natuurlijk uitgepakt worden. Het doel van de workshop is natuurlijk dat jij handvatten hebt en thuis zelf beter uit de voeten kan met make-up. In tegenstelling tot veel beauty workshops die aangeboden worden maak ik niet uitsluitend gebruik van high-end merken. Ik probeer een juiste balans te vinden tussen high-end en drugstore producten. Dit is een bewuste keuze, want ik wil juist laten zien dat goede make-up echt totaal niet veel geld hoeft te kosten. Dit laat zien dat make-up dus voor iedereen is en voor elk geschikt budget. Op deze manier is het dus veel makkelijker om er thuis mee aan de slag te gaan. Dat is wat ik wil. Dat je dingen leert die je thuis makkelijk kan toepassen!

Low key, gezellig en zonder poespas

Low key en zonder poespas. Ik streef naar een gezellig avondje zoals je die oomakeup workshopk met je
vriendinnen kan hebben thuis op de bank of voordat je de stad in gaat. Ik zorg dat er voldoende te drinken en te eten is (zeer belangrijk toch??). Aan het einde van de workshop ben je verzekerd van een schitterende make-up look die de hele dag, avond en/of nacht meegaat!

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?

 • Ontvangst met een drankje (dat gedurende de hele workshop bijgevuld gaat worden;) )
 • Stap voor stap makeup look
  – Flawless skin
  – Faceshaping
  – Wenkbrauwen en ogen
  – Lips
 • Welke producten gebruik je nu?
 • Welke producten zou ik aanraden?
 • Extra tips en tricks
 • Ruimte voor eigen aanvulling. Wat wil jij leren? ((smokey eye? Shapen? Stroben? Avond-look etc etc)

Interesse?

De workshop kan een spetterend begin zijn van jou teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige stapavond. Ik heb een super vette locatie in de splendor fabriek in Nijmegen, maar ik zou ook aan huis kunnen komen. Voor vragen neem gerust contact met me op!

Bekijk hier een impressie van de workshop

[/fusion_text]

Reacties

140 reacties op “Make-up workshop”

 1. annemiek avatar
  annemiek

  Thnx! Gezellig én nieuwe dingen geleerd! Spulletjes waren gewoon betaalbaar en technieken naderhand ook toepasbaar ?

 2. MottChony avatar

  The high dependence of memory B cells and plasma cells on autophagy has also been well studied buy generic cialis online cheap Topic Trigger Thumb Painful Thumb with Aromasin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *