Muurschildering John Lennon

Een muurschildering geinspireerd op het nummer Imagine van John Lennon. Een wereldnummer met een tekst die mij enorm raakt. 

Sinds een aantal maanden heb ik er ongeveer 3000 nieuwe buren bij. Ze wonen op Heumensoord in grote witte tenten. Het lot van deze mensen houdt mij erg bezig. Ik kan serieus wakker liggen als het heel erg slecht weer is, omdat ik bang ben dat die tenten de lucht in gaan. Op eigen initiatief heb ik bij vrienden en kennissen geld ingezameld (inmiddels bijna 600 euro)  om ondergoed en thermokleding te kopen. Daarnaast hebben de gebeurtenissen van de afgelopen maanden mij ook geïnspireerd om deze muurschildering te maken. De hoop en de dromen die John Lennon meer dan 40 jaar geleden uitsprak en opschreef zijn nog steeds van toepassing, nu misschien wel meer dan ooit…

 


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *