Schilderij Bob Marley

Als verrassing maakte ik voor Niels (boyfriend) dit schilderij van 130 cm bij 40cm.  Muziek is alles voor Niels dus ik wist dat ik daar iets mee ging doen. Nu is zijn muzieksmaak niet echt te pijlen. Muziek heeft alles te maken met emotie, volgens Niels, dus het scheelt per dag waar hij naar luistert en welke muzikant hem inspireert. Met Bob Marley zit ik wel safe..daar kan hij altijd wel naar luisteren en ik weet dat Bob Marley altijd wel een inspiratiebron voor hem is geweest.

Ik zei tegen Niels dat ik dit niet uit naam van LotsArt voor hem heb gemaakt, maar als Lot 😉 Ik vond het dan ook niet nodig dit op mijn site te zetten. Niels vond dat ik dit juist moest doen..vandaar dat ik het toch post.

In het filmpje zie je versneld hoe ik dit gemaakt heb. Wat je ook ziet is dat ik totaal niet beschik over enige schildertechniek. Ik doe eigenlijk maar wat. Gebruik een hoop water en gebruik mijn vingers, maar zo kom ik er ook!

 

Bob marley painting lotsart


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *