Skelet bodypaint Laura Loeters

Deze bodypaint is geïnspireerd op een plaatje dat ik een tijdje geleden op Instagram zag staan. Ik weet niet of ik het persé mooi vind, maar het hield wel mijn aandacht vast. Het leek me dan ook gaaf om deze tekening na te maken, maar dan met een echt mens. Laura Loeters was hier perfect geschikt voor!

Plaatje dat ik op Instagram zag staan:

IMG_0526

 

‘Emancipate yourself from mental slavery

None but ourselves can free our minds’
-Bob Marley-

 

 

 

IMG_0527   

De vogeltjes heb ik eerst geschilderd op karton en vervolgens uitgeknipt. Vervolgens heb ik Laura’s rug geschilderd. De vogeltjes op de muurgeplakt en shooten maar!

 

 

 

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *